Gyorsan

Gyors szabadfelhasználású hitel
2014. okt. 17.

A leggyorsabb szabad felhasználású hitel lebonyolításában egy szakértő tud Önnek kiváló segítséget nyújtani, mivel a gyorsaság kiemelten fontos ahhoz, hogy minél hamarabb pénzhez jusson. Gyorsított ügyintézéssel a korábbi hetekhez,

Gyors igényléssel szabad felhasználású hitelek
2014. Sze. 08.

A leggyorsabb szabadfelhasználású hitel lebonyolításában egy szakértő tud Önnek kiváló segítséget nyújtani, mivel a gyorsaság kiemelten fontos ahhoz, hogy minél hamarabb pénzhez jusson.

Munkáltatói igazolással szabadfelhasználású hitel igénylése
2014. Júl. 10.

Évek óta elsődleges fontosságot élvez a kölcsön igénylésénél a jövedelem igazolása, valamint a munkáltatótól kért igazolás. Mindkettő fontos, mivel ez tartalmazza az Ön munkaviszonyának státuszát, azt, hogy Ön határozatlan, vagy határozott munkaviszonyban van-e.

Gyors igényléssel szabadfelhasználású hitelek
2014. máj. 03.

A leggyorsabb szabadfelhasználású hitel lebonyolításában egy szakértő tud Önnek kiváló segítséget nyújtani, mivel a gyorsaság kiemelten fontos ahhoz, hogy minél hamarabb pénzhez jusson. Gyorsított ügyintézéssel a korábbi hetekhez, vagy akár hónapokhoz képest jelentősen lerövidül az ügyintézés hossza, így hamarabb megvalósíthatja céljait.

Szabad felhasználású hitel igényelhető jövedelem alapon?
2014. ápr. 21.

A szabadfelhasználású személyi hitelek jövedelem alapú kölcsönök, így kisebb összeg felvételét teszi lehetővé. Ennek előnye, hogy így gyorsan juthat az igényelt pénzhez, nem kell hosszú heteket, vagy akár hónapokat várnia. Már akár 24 órán belül is megkaphatja a kölcsönt. További pozitívum, hogy nem tartozik semmilyen elszámolási kötelezettséggel, arra költi pénzét, amire szeretné.

Szabadfelhasználású hitelek igénylése BAR listásoknak
2014. ápr. 02.

A szabad felhasználású hitel igénylésének egyik alapvető előírása általában a BAR lista státuszára vonatkozik. Passzív státusszal ma már  szinte mindehol van esélye a kölcsön felvételére. A 2011. 01. 01-től életbe lépett törvénymódosítás azonban bővített a lehetőségeken, ugyanis meghatározza, hogy a korábbiaktól eltérően már csak 1 évig őrizhetik az adatokat a KHR listán. Így március után […]

Szabadfelhasználású hitel igénylése akciósan
2014. Már. 02.

A pénzintézetek által biztosított akciók által “versenyeztetik” kínálatukat, hogy minél olcsóbb, kedvezőbb legyen a szabad felhasználású hitelek igénybe vétele. Az akciók keretében általában a különböző plusz költségeket, vagyis a kezelési költséget, illetve bizonyos díjakat, kamatokat engedhetik el, vagy csökkenthetik azok mértékét. Mivel az önerő mértékét, illetve a hitel maximális összegét törvényben rögzítik, ezekkel a “kisebb” […]

Jövedelemigazolás nélkül szabad felhasználású hitelek
2014. feb. 09.

A 2010-ben életbe lépett törvénymódosítások következtében jelentősen szigorodtak a hitelezés feltételei. Ez a jövedelmet is érinti, mivel minden esetben megvizsgálják az elbírálás előtt. Ez azt jelenti, hogy ténylegesen csak a megfelelő jövedelemmel lehet kölcsönt igényelni. Tehát jövedelemigazolás nélkül nem adnak hitelt. Az ingatlanfedezet alapú kölcsönöknél pedig szintén fontos, hogy mennyire terhelhető le az igénylő jövedelme […]

Szabadfelhasználású hitel igénylés gyorsan?
2014. feb. 05.

A leggyorsabb szabadfelhasználású hitel lebonyolításában egy szakértő tud Önnek kiváló segítséget nyújtani, mivel a gyorsaság kiemelten fontos ahhoz, hogy minél hamarabb pénzhez jusson. Gyorsított ügyintézéssel a korábbi hetekhez, vagy akár hónapokhoz képest jelentősen lerövidül az ügyintézés hossza, így megvalósíthatja  céljait hamarabb.

Szabadfelhasználású hitel igénylés jövedelem alapon?
2014. feb. 02.

A szabadfelhasználású személyi hitelek jövedelem alapú kölcsönök, így kisebb összeg felvételét teszi lehetővé. Ennek előnye, hogy így gyorsan juthat az igényelt pénzhez, nem kell hosszú heteket, vagy akár hónapokat várnia. Már akár 24 órán belül is megkaphatja a kölcsönt. További pozitívum, hogy nem tartozik semmilyen elszámolási kötelezettséggel, arra költi pénzét, amire szeretné.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!