összehasonlítás

Szabad felhasználású hitelek összehasonlítás
2014. okt. 19.

A szabad felhasználású hitelek előnye, hogy bármilyen célra fordíthatja, lehet konkrét célja, vagy akár elszórhatja az egészet, költheti önmagára. Az azonban mint mindenhol, itt is fontos,

Kis összegű szabad felhasználású hitel
2014. okt. 10.

Az igényelhető összeg nagysága két dologtól függ elsősorban: a fedezettől és az önerőtől. Szabad felhasználású hitelek esetén kétféle fedezet alapján vehető igénybe kölcsön, jövedelem, valamint jelzálog alapú szabad felhasználású hitelt.

Szabadfelhasználású hitelekhez hitelkiváltás?
2014. Sze. 18.

A szabad felhasználású hitelekben eladósodott számára a hitelkiváltás az ideális megoldás, mivel törlesztő részlete akár 50%-kal is csökkenhet. Veszélyes a helyzet a jelzálog alapú hitelnél is,

Online igényelhető szabad felhasználású hitelek
2014. Sze. 01.

Szabadfelhasználású hiteleket akár online is igényelhet, így elkerülheti a sorban állást, amellyel időt, energiát, és akár pénzt is megtakaríthat, hiszen nem kell elmennie sehova sem.

Szabad felhasználású hitel kalkulátorok 2014
2014. Júl. 25.

A szabadfelhasználású hitelkalkulátor, amelyet az oldalon talál, az Ön segítségére van, a legjobb lakáshitel eléréséhez. A futamidő, valamint a felvenni kívánt kölcsönösszeg megadásával azonnal megkapja a várható törlesztő részletek nagyságát, így Ön össze tudja hasonlítani, melyik az Önnek kedvezőbb. Így azonnal láthatja, melyik felel meg Önnek hiteligénylés esetén.

Szabadfelhasználású hitelek munkáltatói igazolás nélkül?
2014. Júl. 18.

A 2010-ben életbe lépett törvénymódosítások kötelezővé tették a jövedelem igazolását. erre szolgálhat a folyószámla kivonata, illetve a munkáltatótól kért igazolás. A munkáltató igazolása is fontos, mivel ez tartalmazza az Ön munkaviszonyának státuszát, azt, hogy Ön határozatlan, vagy határozott munkaviszonyban van-e.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!