Szabad felhasználású hitel euró alapon

2010. nov. 18.
Szabad felhasználású hitel euró alapon

Szabad felhasználású hitelt ingatlan fedezettel, valamint ingatlanfedezet nélkül is lehet igényelni. Az ingatlanfedezet alapú kölcsönöket célja adósságrendezésre, hitelkiváltásra és szabad felhasználásra fordíthatjuk. Ez nagyobb összegű, hosszabb idejű konstrukció, mint az ingatlan fedezet nélküli szabad felhasználású kölcsönök. Ez utóbbi ismertebb nevén a személyi hitel. Ez a jövedelemtől függvénye.


Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30 év. Kizárólag Forint (HUF) alapon igényelhető a jelenlegi szabályozás mellett.

A szabad felhasználású hitel euró alapon, vagy svájci frank, illetve forint alapon igényelhető.A személyi hitel maximális futamideje 7-8 év, amely bankonként különböző.   A felvehető hitelösszeg mértéke az igazolt jövedelem hat-nyolcszorosa Pl.: 150.000 Ft nettó jövedelem esetén 1.200.000 Forint igényelhető.
BAR / KHR lista kizáró ok személyi kölcsön igénylésekor. Mivel a hitelfedezetét kizárólag az igénylő jövedelme jelenti, ezért nagyon alaposan megvizsgálja a bank a kölcsönigénylő fizetési szokásait. A számlakivonat, illetve a közüzemi számlák segítik a bankot ennek megállapításában.

Számolja ki hitelkalkulátorunk személyi kölcsönének várható részleteit! Mindössze a futamidőt és a felvenni kívánt összeget kell megadnia és azonnal megkapja az eredményt! Amennyiben nem biztos hitelképességében – vagyis abban, hogy vehet-e fel hitelt és ha igen, mekkora összegűt- kérjen előzetes hitelminősítést! Ez a két egyszerű lépés megkönnyíti Önnek a hitelfelvételt!

Euró alapon szeretne hitelt igényelni szabda felhasználásra? Töltse ki hiteligénylő űrlapunkat, kollégáink egy napon belül megkeresik Önt a legjobb ajánlatokkal!


Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!