Szabad felhasználású hitel feltételei

2011. okt. 12.
Szabad felhasználású hitel feltételei
Akár havi szinten több ezret megspórolhat a legkedvezőbb szabadfelhasználású hitel ajánlat megtalálásával. Látható, hogy a szabad felhasználású hitelek piaca tág, rengeteg ajánlatot tartalmaz, így az Önnek legmegfelelőbbet ki tudja választani, de mindenképp szét kell ehhez néznie.

Milyen feltételekkel igényelhet szabad felhasználású hitelt?

  • Az igénylés alapja kétféle fedezet lehet, attól függően, hogy kisebb, vagy nagyobb összeget szeretne felvenni. A nagyobb összegű szabad felhasználású hitel ingatlanfedezet alapú.
  • Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30 év.
  • Kizárólag Forint (HUF) alapon igényelhető a jelenlegi szabályozás mellett.
  • A felvehető hitelösszeg maximuma maximum az ingatlan becsült piaci értékének 50-75 százaléka lehet. Pótingatlan bevonásával akár az ingatlan értékének 100 százaléka is felvehető hitelként.
  • Jövedelemigazolás szükséges a hiteligényléséhez. Megszűntek a jövedelemigazolás nélküli hitelek. 
  • Nagy értékű ingatlan bevonása esetén is szükséges jövedelmet igazolni.
  • Aktív BAR / KHR listás személy jelenleg nem igényelhet szabad felhasználású hitelt. Kizárólag tiszta – nem BAR listás – adós bevonásával oldható meg az kölcsönkérelem.
  • A kisebb összegű szabad felhasználású hitel a személyi hitel, vagy személyi kölcsön. Futamideje pénzintézetenként változhat 7-8 év között. Összege az igazolt jövedelem 5-6szorosa, adóstárs bevonásával 8-10szerese lehet. Személyi hitelt BAR/KHR listás jelenleg nem igényelhet.

Melyik a legolcsóbb, legjobb ajánlat?

A szabadfelhasználású hiteleket leggyorsabban a szabadfelhasználású hitelkalkulátor (amelyet az oldal tetején talál) használatával tudja összehasonlítani, amely olyan, mint egy többfunkciós számológép: Kiszámolhatja törlesztő részleteit a futamidő, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének megadásával; a kapott eredményeket pedig azonnal össze tudja hasonlítani. A kalkulátor a törlesztő részletbe a kamatokat is beleszámolja, így valós eredményeket lát. Az összehasonlítás is egyszerű. A törlesztő részleteket egymás mellé rakva rögtön megmutatkozik, hogy melyik a legkedvezőbb, ugyanazon kölcsönösszegnél és futamidőnél.

Költse pénzét arra, amire szeretné! Találja meg a legkedvezőbb, legolcsóbb ajánlatot! Kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!