Szabad felhasználású hitel ingatlan garancia nélkül is igényelhető, ismerje meg a lehetőséget!

2014. dec. 31.
Szabad felhasználású hitel ingatlan garancia nélkül is igényelhető, ismerje meg a lehetőséget!

A szabad felhasználású hitel a legnépszerűbb hitel megoldások közé tartozik, hiszen az összeg arra használható fel amire csak szeretnénk.

Szabad felhasználású hitel ingatlan garancia nélkül

Sokan nem szeretnék bevonni a lakásukat a kölcsön szerződésbe, vagy nem rendelkeznek saját ingatlannal, de számukra is van megoldás. Szabad felhasználású kölcsön ingatlanfedezet nélkül is kérelmezhető, de így csak kisebb kölcsönhöz lehet jutni. Ez azt jelenti, hogy a havi rendszeres és igazolható jövedelmének nagysága határozza meg, mekkora kölcsönt kérhet, hiszen a bank számára ez lesz a hitelre a garancia. Az ingatlanfedezet nélküli szabad felhasználású hitelek két legnépszerűbb variációja a személyi kölcsön és a gyorskölcsön. Ezek néhány nap alatt elintézhetőek és az összegük akár 2-3 millió forint is lehet. Ha a hitel összegét szeretné növelni, akkor adóstársat is bevonat a hitelügyletbe, így könnyebb lesz a törlesztés is.

Szabad felhasználású kölcsön ingatlan garanciával

Nagy összegre van szüksége? A jelzálog alapú hitel az Ön számára megoldás lehet. A hitel összege akár több tízmillió forint is lehet, ez leginkább az ingatlan értékétől és az Ön jövedelmének összegétől függ. A jelzálog alapú hitel esetében kiegészítő ingatlan is bevonható, így akár 2-3 lakást is felajánlhat a banknak, ezzel nagy mértékben növelheti az elérhető hitel összegét. A jövedelemigazolás azért fontos, mert a banki szakemberek biztosak kell legyenek abban, hogy Ön tudja törleszteni a hitelét. Az ingatlan garanciás hitel esetében is könnyű az ügyintézés.

Akármelyik hitel lehetőség mellett dönt, rendszeres havi jövedelemmel kell rendelkeznie. A bankok általában 3-6 hónapja tartó folyamatos munkaviszonyt várnak el az ügyfelektől. A szabad felhasználású hitel esetében a KHR listán való szereplés általában kizáró ok, mert a bank nem vállalhatja a kockázatot, hogy Ön esetlegesen nem tudja majd fizetni a kölcsönét.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és megkeressük Önnel a legjobb hitel ajánlatot!

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!