Szabad felhasználású hitel – költse amire szeretné az igényelt pénzt!

2014. dec. 22.
Szabad felhasználású hitel – költse amire szeretné az igényelt pénzt!

Ugye milyen jó lenne, ha nagyobb összegű hitelt kaphatna és a bank nem kérdezné meg, hogy mire akarja költeni a pénzt? Ma már ez is megoldható, a szabad felhasználású hitel esetében, arra költi a kölcsönt amire csak akarja.

Ha több millió forintra van szüksége

A szabad felhasználású hitel több szempontból is nagyon előnyös megoldás. A legvonzóbb talán, hogy nem kell elszámolnia vele, hogy miért is van szüksége az adott összegre. Más hitelek esetében a banknak igazolnia kell, hogy az adott összeget valóban arra használja fel, amire kérte. Ilyen a lakáshitel és a telekvásárlási hitel is többek között. A szabad felhasználású hitel esetében azonban nincsenek hasonló elvárások és mégis több millió forinthoz juthat néhány nap alatt.

A hitel összege attól függ, hogy Ön milyen értékű ingatlannal rendelkezik, amit fel tud ajánlani a banknak. Amennyiben több millió forintra van szüksége, akár kiegészítő fedezetet, azaz még egy ingatlant is bevonhat a kölcsönbe, így több pénzhez juthat. A rendszeres havi jövedelmének az összege is számít, mivel a bank akkor hitelez jelentősebb összeget, ha biztos benne, hogy az ügyfél törleszteni tudja majd a kölcsönét.

Kis összeg, gyorsan

Amennyiben nem szeretne jelentős összeget kölcsönkérni, akkor is élhet a szabad felhasználású hitel lehetőséggel, de ebben az esetben a gyorskölcsön, vagy a személyi kölcsön az a konstrukció, amely Önnek megfelel. Ezen hitelek esetében is arra költheti a kért összeget, amire csak akarja, viszont ingatlanfedezet nélkül kérelmezheti a hitelt. A futamidő is rövidebb, így a törlesztés is egyszerűbb lesz.

A fent említett hitellehetőségek az Ön számára is elérhetőek. Miután eldöntötte, melyik konstrukció a legalkalmasabb Önnek, a hitelkalkulátor segítségével megnézheti a banki ajánlatokat és le is adhatja a hitelkérelmét, néhány kattintással!

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és felkeressük Önt a legelőnyösebb hitelekkel!

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!